Üdvözöllek!

Üdvözöllek itt, a simblog.gportal.hu-n! Oldalunk a The Sims sorozat második, harmadik és negyedik részével foglalkozik, egyedi tartalmak, tippek és képek formájában. Ismerkedj meg ezekkel a játékokkal, vagy szerezz infókat róluk!

|| Oldalról || Facebook || Jogi nyilatkozat ||

 

 
Chat

Hangulatjelek | NW CHat 2.0 @ nikkiiworld.hu

 
Cserék

A linkcsere értelmében kölcsönösen hirdetjük egymást. Ha egy hónapig nem frissítesz, lekerülsz innen. Ha cserét szeretnél kérni, írj a Chatbe. Kérlek, ezzel az ikonnal rakj ki minket.

Nemsokára képekkel!

Tiffany Sims • Reckina Sims • The Witcher • Crash Bandicoot • Szandy's art • Doda Sims • Simetria • Sims Tales

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vízi járművek

Vízi járművek sokasága vár,hogy felfedezd velük a tengert. Ezek mind-mind a Szigetvilág kiegészítővel (meg ha neked van,egyedi tartalmakkal) érkeznek.

1. Elhelyezés
A hajókat ezekre tudod elhelyezni (amennyiben nincs ilyened,hibaüzenet féleséget ír ki a rendszer).

Itt éred el: Vásárlás > A szabadban > Szállítás

Kikötőcölöp a Közkincs Műhelytől (145 §)
Ez vízbe helyezhető,szárazföldre és alapzatra nem.

Kikötőbak (125 §)
Ezt csak víz felett elhelyezett alapzatra teheted.

AquaTrans csónakszállító utánfutó (175 §)
Ez autó után megy,amúgy szerintem csak dísz,ugyanis az esztköztáradban is lehet halyó. A telken bárhova helyezhető.

2. Szörf

A Vásárlás panelen itt éred el: A szabadban > Szállítás

Szörfözni lehet gyerek,tini,fiatal felnőtt,felnőtt és idős korban. Gyerek és tini korban a Széllovas Jr. deszka a Szélvész és Társától (bal oldalon) nevű tárggyal (175 §) lehet,míg fiatal felnőtt kortól idősig a Széllovas Sr. deszka a Szélvész és Társától (jobb oldalt) áll rendelkezésedre (195 §).

A szörfözéstől két hangulatjelző szerezhető meg:

Ragyogóan tiszta Jól szórakozik
Körülbelül az interakció közepén kapja meg simed,utána is megmarad egy ideig. Ezt is interakció közepén kapja meg a sim,de ezt a végén nagyon gyorsan elveszíti.

3. Hajók
Ezekből a hajókból tudsz válogatni. Ezeket is ugyanott éred el,ahol a szörfdeszkát és a szállítókat (Vásárlás > A szabadban > Szállítás).

A legolcsóbbtól kezdem.

Vízitaxi (0 §)
Na,ez tényleg ultraolcsó. Amennyiben nincs semmilyen hajód,taxival mész,úgy,mint a szárazföldön.

A régi szép idők vízibiciklije (250 §)

Evezős csónak a Közkincs Műhelytől (275 §)
Ezzel a csónakkal kaphat el a Kraken. Bővebben a Krakenről lent olvashatsz.

"Lohengrin,a legyőzhetetlen" evezős csónak (300 §)

Vitorlás a Közkincs Műhelytől (4200 §)

Hullámszán,a személyi vízi jármű (475 §)

Skimtron Optimum Szupercsónak (22000 §)

Motorcsónak a Közkincs Műhelytől (45000 §)

3. A Kraken
A Kraken elkaphatja a csónakodat,ilyenkor a csónakod összezúzza,simed pánikol (a csónakot nem kapod vissza).

A Kraken érkezésekor a jelenlegi interakció törlődik és egy kitörölhetetlen,névtelen interakció jön. A sim evez párat,aztán elnyeli néhány randa polipszerű kar.

Videót sajnos nem tudtam készíteni (nem menti el ötödszörre se,ha valaki tud segíteni légyszi írjon),de összeszedtem egyet Youtube-ról.

A Kraken kb. 5 alkalommal jelenik meg,utána hagyja simedet élni. Azonban,ha te nem szeretnél ezzel szórakozni,van egy boldogságpontjutalom,ami megszünteti. Ez A Kraken barátja.

A Kraken barátja

Ezzel a borsos árú (30.000 boldogságpont) jutalommal simedet soha nem támadja meg a Kraken,és rá is "uszíthatod" valakire. Tehát nem történik simeddel olyasmi,mint a fenti videóban.

Érdekességként még elmondanám,hogy a Kraken megjelenhet a vízben,és akár el is úszhat a hajód mellett,és nem támad meg! (Lásd én esetem.)

Véleményem szerint ultraronda.

Vissza

 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?