Üdvözöllek!

Üdvözöllek itt, a simblog.gportal.hu-n! Oldalunk a The Sims sorozat második, harmadik és negyedik részével foglalkozik, egyedi tartalmak, tippek és képek formájában. Ismerkedj meg ezekkel a játékokkal, vagy szerezz infókat róluk!

|| Oldalról || Facebook || Jogi nyilatkozat ||

 

 
Chat

Hangulatjelek | NW CHat 2.0 @ nikkiiworld.hu

 
Cserék

A linkcsere értelmében kölcsönösen hirdetjük egymást. Ha egy hónapig nem frissítesz, lekerülsz innen. Ha cserét szeretnél kérni, írj a Chatbe. Kérlek, ezzel az ikonnal rakj ki minket.

Nemsokára képekkel!

Tiffany Sims • Reckina Sims • The Witcher • Crash Bandicoot • Szandy's art • Doda Sims • Simetria • Sims Tales

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Anna-Get to Work!

TS4EP1-450x197-cz.png

A The SimsTM 4 Get to Work-ben te uralod a munkahelyeket! Irányítsd simjeidet munkában, és döntsd el, hogy előléptetésért hajtanak, vagy a munkahely fekete bárányai lesznek. Ments életeket orvosként, tedd pokollá szomszédaid életét gonosz találmányaiddal feltalálóként, vagy vizsgáld meg a bűntettek helyszínét, és oldd meg a legnagyobb ügyeket nyomozóként. De ha inkább lennél a saját főnököd, hozd létre, tedd egyedivé és igazgasd saját kereskedelmi cégedet, hogy végül similliomossá válj! Te döntöd el, hogyan dolgoznak simjeid.

Három állás van: orvos, detektív és kutató. Ezen kívül lehetsz üzlettulajdonos is.

Orvos:

Igazán élethű, meg kell csinálni az ágyakat, összeszedni a szemetet stb. Csak talán az a baj, hogy ennyi idő alatt maximum 3 beteget lehet gondozni,mert van egy, kb. 1 simóráig tartó interakció, ami nélkül nem kezelheted a beteget. Persze eközben jött vagy 15 beteg, őket pedig még aznap lásdd el, mert másnapra elmennek... Nem tetszik még, hogy az egész nagyon macerás, rajtad kívül van kb. egy doktor, valamint, ha te nem ott dolgozol, oda se mehetsz.

Detektív:

Nekem nem igazán tetszik, alacson szinten csak graffitis bűntényt lehetmegoldani, kikérdezed őket 2 óra alatt, visszamész, megírod/bevizsgálod (Ki hogy látta), és lejárt a munkaidőd... Ráadásul ezt el kell ismételned egy csomószor, mire szintet lépsz. Fantasztikus

Kutató (Még nem próbáltam)

Üzletember

Szerintem nagyon jó, azt leszámítva, hogy ott kell álni, ha azt akarod,hogy megvegyék a cuccod... Meg, ugye, nyitás előtt el kell döntened, hány százalékos leárazás legyen, meg kell tervezned a ruhákat stb... Ez minimum kétemberes feladat, plusz jó, ha több lesz a bevételed, mint a felvett alkalmazottad bére.

Összesítve:

Orvos: 5/4,5 Alapjában véve jó, csak kicsit kevés az idő...

Detektív: 5/3 Hááát... Uncsi a graffitis ügy, de a többi jó.

Kutató: 5/?

Üzletember: 5/4 Amíg a ruhákat kipakolod... A bér sem valami magas, ráadásul vadidegen embereknek adhatod el a másik sim fényképét.

Játékélmény: 5/5* Nagyon feldobta a játékot. Én, mondjuk, szerettem volna kicsivel kevesebb munkát, de hát nem lehet mindig motherlode...

Vissza

 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?